Οικογενειακή Επιχείρηση

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ομογενοποιημένων παρασκευασμάτων υγιεινής διατροφής. Η εμπειρία, αφοσίωση και η αγάπη μας για την υγιεινή διατροφή δημιουργήσανε τους Brothers. Σκοπός μας η παραγωγή υγιεινών snack και η διάδοσή τους.

Η ομάδα των Brothers

Η ομάδα των Brothers αποτελείτε από τον Δημήτρη και τον Ιορδάνη (brothers) και ένα Group έμπειρων συνεργατών σε ξεχωριστούς τομείς που φροντίζουν για την άριστη λειτουργία, την φροντίδα και τον έλεγχο των προϊόντων καθημερινά. Είμαστε υπεύθυνοι για όλα τα στάδια επεξεργασίας των προϊόντων από την εύρεση και προμήθεια των πρώτων υλών, την επεξεργασία, την παραγωγή έως και την διακίνηση στους πελάτες μας.

Ta προϊόντα μας

Αν σας ενδιαφέρουν τα υγιεινά σνακ από αγνές πρώτες ύλες ή η κατανάλωση τροφών για θρεπτικούς λόγους και πειραματίζεστε με νέες γεύσεις και ιδέες, τα προϊόντα των Brothers είναι κατάλληλα για να καλύψουν τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων.

Ποιότητα

Το πάθος μας για την γευστική και υγιεινή διατροφή αποτελούν δέσμευση για την διατήρηση υψηλής ποιότητας αλλά και την εύρεση νέων ιδεών για την παραγωγή πρωτοποριακών και καινοτόμων προϊόντων.

Ελληνικές πρώτες ύλες

Ως υπερήφανοι υποστηρικτές των Ελληνικών προϊόντων και των τοπικών παραγωγών φροντίζουμε όλα τα στάδια παραγωγής να γίνονται στην Ελλάδα με διαλεγμένες Ελληνικές πρώτες ύλες.

Φυσικό προϊόν

Οι χειροποίητες μπάρες της Brothers δεν έχουν υποστεί καμία θερμική επεξεργασία ώστε να διατηρήσουν όλα τα συστατικά τους αναλλοίωτα. Αποτελούνται από 100% φυσικές πρώτες ύλες και δεν περιέχουν ζάχαρη, χρωστικές ή συντηρητικά. Είναι Vegan, Ωμές και μπορούν να καταναλωθούν σαν snack ακόμη και σε περιόδους νηστείας.

Επικοινωνία

Κορυτσάς 5
Θεσσαλονίκη 54639

Τηλ: +30 2310 864044

Email: [email protected]

Εγγραφή στο Newsletter μας